WEDSTRIJD RS Decoratie Edegem - Charleroi Action 21  1 - 8  (1-6)

DATUM 28-11-2008  21:15

DOELPUNTEN 3’ Fossé (0-1), 3’ Betinho (0-2), 5’ Lucio (0-3), 6’ Pauly (0-4), 17’ Salah (1-4), 19’ Anik (1-5), 20’ Salvatori (1-6), 28’ Betinho (1-7) en 31’ Anik (1-8).

VERSLAG Charleroi enkele maatjes te groot voor Edegem

RS Decoratie Edegem begon met een reserveploeg aan deze wedstrijd. Samir El Haoual en Steve Pouwels gekwetst en Ahmed Ajouaou en Youssef Boujouh geschorst. Vier kernspelers moeten missen tegen een tegenstander van formaat is een zware handicap. Reeds na zes minuten wist Edegem waar de klepel hing en was de match zo goed als gespeeld. Charleroi domineerde vanaf de eerste seconde de wedstrijd. In de 17de minuut kon de achterstand wat gemilderd worden, maar Charleroi kon nog voor het rustsignaal de voorsprong terug vergroten.

In de tweede helft kon RS Decoratie Edegem wat meer in de wedstrijd komen, maar de afwerking liet veel te wensen over en de geringe kansjes werden niet benut. Charleroi werkte tegen 100% hun aanvallen wel af en kon nog tweemaal scoren. Volgende week Puurs, hier moet van gewonnen worden, hopelijk krijgt coach Delafontaine de ploeg terug op de rails.